PRIVAT RUM TILLGÄNGLIGT FÖR MÖTEN OCH PRESENTATIONER

Den mest fängslande teambuilding upplevelsen

Var värd för ditt nästa företags- eller teambuildingevent på Fox in a Box, Stockholms största utrymningsrum. Med över 30 platser globalt är Fox in a Box väletablerad och utrustad för att ge den bästa möjliga upplevelsen för din grupp.

Kontakta oss

Ladda ner broschyrWOW

WOW WOW WOW!!

What a great experience! Went here with my work colleagues for a team-building experience! We were a group of six and spent an hour in 'Prison Break'! Fantastic!

star star star star star
They

They do a GREAT remote Escape Room, which is fun and challenging.

We played with 5 players from 3 different locations and were offered the game in either Swedish or English (we chose English). It worked really well, our host clearly showed us all our clues (without any leads to the correct answer...unless we asked for a clue) and the Telescape was a really interesting and fun feature. 100% would recommend.

star star star star star
This

This was so fun!

Thank you so much, this was so fun! I have recommended other teams do this as well!

star star star star star
Really

Really exciting

Really exciting and a great way to get to know your colleagues and learn how to work together as a team.

star star star star star
Super

Super fun experience!

Super fun experience! Great team building exercise!

star star star star star

Fox in a Box erbjuder den ultimata teambuilding aktiviteten.

Oavsett om du är belägen i Stockholm eller om dina lagkamrater är spridda över världen kan du delta i en suverän teambuilding-upplevelse med våra escape rooms. Samla dina distansarbetande kollegor över Zoom och spela en av våra virtuella escape rooms med hjälp av en spelledare. Du kan läsa mer om våra virtuella rum här. 

Escape Room
koncept

Escape rooms är idealiska för företagsevent och teambuildingaktiviteter. Att arbeta tillsammans i lag innebär att ni behöver använda logik, kreativt tänkande och framför allt kommunikation för att kunna lösa olika pussel och uppnå rummets mål. Ni kommer behöva tänka utanför ramarna eftersom inte allt är lika lätt som det först verkar. Det är dessutom riktigt kul!

Utöver det är escape rooms en fängslande upplevelse där ni befinner er i en spännande miljö med olika scenarier. Du och ditt lag behöver samarbeta för att uppnå ert slutgiltiga mål, oavsett om det är att rädda världen från en atombombsexplosion, fly från en seriemördare eller skapa ett botemedel mot ett zombievirus – allt detta inom 60 minuter!

Under spelet kommer ni att bli tvingade att utmana er själva och hitta innovativa lösningar. Glöm vardagens kontorshierarki – samarbete är nyckeln för att kunna ta er ut!

team

Lagarbete: Lagarbete kommer att vara viktigt för att slutföra uppdraget. Slå er samman och omfamna varje spelares individuella färdigheter för att utvecklas och förhoppningsvis lyckas.

sport-team

Kritiskt tänkande: Konceptualisera och tillämpa idéer för att skapa logiska kopplingar och nå ditt slutmål.

collaboration

Kreativitet: Förvandla fantasifulla idéer till verklighet, gå ut ur din komfortzon och utmana det vardagliga tänkandet.

Image" Image" Image" Image" Image"

Vi är tillgängliga för företagsbokningar och exklusiva hyrevenemang från 9:30 till 21:30.


Om du vill göra en bokning måndag - torsdag mellan 9:30 - 12:30 ring oss på +46 70 979 61 31 eller fyll i förfrågningsformuläret nedan.speciellaerbjudandenvåra paket

Early Bird

1800 SEK per escape room

Inkluderar en fikabulle och en bryggkaffe per person. Gäller för bokningar av 3 eller fler escape rooms. Måndag till fredag 9.30 - 15.00.

Luncherbjudande

495 SEK PER PERSON

Escape room, dagens lunchspecial, en soda/ramlösa och en bryggkaffe per person. Minimum 4 personer. Måndag - fredag 9:30 - 15:00

AW

495 SEK PER PERSON

Escape room, ½ margheritapizza & 1 glas husvin/öl eller läsk. Minimum 8 personer. Måndag - Torsdag 15:30 - 19:30.

Ytterligare information

SPECIALERBJUDANDEN 

Paketen ovan är endast tillgängliga under de specificerade dagarna och tiderna för våra fysiska escape rooms i vår lokal i Stockholm. Om ni vill boka ett specialerbjudande-paket kan ni kontakta oss. Paketen läggs till när bokningen skapas och kan inte läggas till i efterhand. Luncherbjudandet måste bokas minst en vecka i förväg tillsammans med information om eventuella allergier och kostrestriktioner. 

ÖVERBLICK

Vår lokal i centrala Stockholm har sju escape rooms som tillåter max sex spelare per rum, vilket innebär att vi som mest kan ta emot 42 spelare samtidigt. Om man inkluderar Final Exam kan vi rymma upp till 66 spelare samtidigt. 

Om din grupp är ännu större än detta kan vi arrangera två eller fler spelomgångar direkt efter varandra. Detta alternativ fungerar väl tillsammans med catering, antingen mellan eller efter spelen.

Varje escape room tar upp till en timme att fullfölja, men lagen behöver vara på plats minst 15 minuter innan speltiden för en introduktion med mera.  

MAT OCH DRYCK

Fox in a Box Stockholm är exceptionellt väl anordnat för att möta behoven av företags- och teambuildingsevenemang. Vi har en rymlig lobby och ett stort café som erbjuder flexibla cateringalternativ samt tillhandahåller ett perfekt tillfälle att reflektera över ens upplevelse samtidigt som man kan avnjuta mat och dryck.

Det är möjligt att lägga till catering vid förbokning, som bör göras minst en vecka i förväg. Om ingen förbokning har gjorts kan vi inte garantera tillgängligheten av mat och dryck. Vid en förfrågan i samband med bokningen kan vi inkludera kostnaderna på er faktura. Alternativt kan spelarna köpa drycker på plats själva. Mer information och prisexempel på mat och dryck finns i vår teambuildingbroschyr.

Mattallrikar  image

Mattallrikar

Mackbricka image

Mackbricka

Kakor & sötsaker image

Kakor & sötsaker

Bakelser & fikabröd  image

Bakelser & fikabröd

Ostbricka image

Ostbricka

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Vi kan erbjuda en rad olika cateringalternativ för frukost, lunch & AW. Vi kan även ta med maten till ditt portabla event.

Våra
escape rooms

I vår centrala lokal i Stockholm erbjuder vi sju escape rooms, fyra portabla escape rooms, ett konferensrum och ett stort café. Alla dessa utrymmen kan hyras exklusivt för företags- och teambuildingaktiviteter. Våra engagerade spelledare och eventpersonal ser till att allt går smidigt.

Varje escape room är utrustat med upp till 8 kameror, mikrofoner och högtalare, vilket möjliggör att våra spelledare kan övervaka och guida er om ni behöver stöd. Vid förfrågningar har ni även möjlighet att sitta och se ert team i aktion.

Livsstid image

Livsstid

Ni döms till livstids fängelse. Med alla överklaganden avvisade är er enda väg till frihet att fly.
Med två identiska Livstids-rum kan två lag tävla om vem som tar sig ut först.

Bunker image

Bunker

I början av 80-talet, under höjdpunkten av det kalla kriget, inträffar något ofattbart. En kärnvapenuppskjutningssekvens aktiveras av en slump. Med hela världen på randen till total förintelse sätts ert team av specialagenter in för att avslöja den ansvarige och stoppa lanseringen till varje pris. Ni är vårt sista hopp och om ni misslyckas kommer hela världen att gå under.

Zodiac Killer image

Zodiac Killer

Ni har blivit tillfångatagen av en seriemördare. Bundna och övergivna i hans gömställe, är flykt er enda chans till överlevnad. Hans metoder påminner om de som användes av den ökända Zodiac Killer. Har den riktiga Zodiac återvänt eller är detta en copycat som härjar? Ni har bara 60 minuter på er att fly. Annars kommer er kropp att vara den nästa som hamnar på det kalla golvet i bårhuset.

Zombie Lab image

Zombie Lab

Ett dödligt virus förvandlar vanliga människor till hänsynslösa, blodtörstiga zombies utan några spår av mänsklighet kvar. Ni har endast 60 minuter på er att rädda både er själva och hela världen innan dessa varelser bryter ner dörren till labbet och sätter kurs mot er, hungrande efter kött och blod!

Tesla's Mystery image

Tesla's Mystery

Tesla dog 1943 i det berömda hotellrummet 3327 i New York. Efter hans död har ert team fått ett brev från självaste Nikola Tesla. I brevet ber han er att komma till hans rum för att hitta planerna till hans sista uppfinning och dela med er av den till mänskligheten innan FBI hinner få tag på dem först.

Mastermind image

Mastermind

Ni anställs för ett högprofilerat jobb - att bryta er in i bankvalvet och sno de dyrbara diamanterna. Ni har endast en timme på er att inaktivera alla säkerhetsåtgärder och komma till det eftertraktade priset innan någon inser vad som pågår.

Final Exam image

Final Exam

Dina studier har gått bra på Mr. Fox Skola för Hemliga Agenter. Allt som återstår är att klara the Final Exam. Det finns fyra identiska enheter för slutprovet som kan installeras antingen i vår lokal eller hos er.

VAD DU BEHÖVER VETA OM

Portabla escape rooms

flight

Vi tar det roliga till dig

F: Kan ni komma till oss?

S: Självklart! Vi har ett portabel spel, Final Exam. Ni kan läsa mer om Final Exam här. Denna länk tar er till vår broschyr för portabel spel som innehåller information om kostnader, antal spelare, hur det fungerar och vad som inkluderas. 

credit

Skapa bokning

F: Hur bokar jag ett portabelt escape room?

S: Skicka ett mejl till event@foxinabox.se med datum, tid, antal spelare, plats och annan relevant information. Ni kan även fylla i förfrågningsformuläret nedan. Vi erbjuder även catering, inkludera detta i er förfrågan om det är av intresse. 

cashed

Större event

F: Är era portabla escape rooms lämpliga för större grupper?


S: Ja! Under en timme kan 24 spelare spela Final Exam samidigt. Våra Final Exam enheter kan bokas under flera timmar och över flera dagar. 

Har ni frågor? Hör av er!

Om du endast vill boka escape rooms kan du göra det direkt genom vår webbplats.

Om vill göra en företagsbokning, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Ange så mycket av följande information som möjligt:

Företagsnamn
Datum och tid
Bärbar/fysisk/virtuell händelse
Mötesrum krävs (ja/nej/osäker)
Catering krävs (ja/nej/osäker)
Drycker krävs (ja/nej/osäker)

Du kan också ladda ner vår företagsbroschyr som innehåller alla detaljer här samt ytterligare information om catering och dryckespriser